PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Jeremain Lens ziet komst Van Gaal wel zitten

Hoewel het huidige seizoen nog in volle gang is, wordt er bij en rondom PSV veelvuldig gespeculeerd over de opvolging van trainer Fred Rutten. De naam van Louis van Gaal valt met regelmaat, volgensJeremain Lens een goede optie.

Lens kent Van Gaal uit zijn periode bij AZ, waar de momenteel clubloze trainer toen aan het roer stond. De buitenspeler blijft echter op de vlakte over een mogelijke rol van Van Gaal in Eindhoven. “Van Gaal heeft zijn eigen werkwijze, maar ik ga er niet over of hij wel of niet bij de club past”, zegt Lens tegenover Omroep Brabant.

“Het is een goede trainer, maar de keuze ligt niet bij mij”, vervolgt Lens zijn verhaal. Vanuit de club kwam er ook nog niemand naar hem toe om informatie in te winnen over de voormalig trainer van onder meer Ajax, FC Barcelona en Bayern München. “Nee, maar al heb ik een mening over hoe hij is, ik denk niet dat ik diegene ben die een keuze maakt.”

Waar AC Milan-middenvelder Mark van Bommel een terugkeer uitsluit als Van Gaal aan de slag gaat bij PSV, heeft Lensgeen problemen met een hereniging. “Ik vind het een goede trainer. Als PSV een goede trainer nodig heeft, zou Van Gaal een goedekandidaat zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *