‘Joey Veerman lijkt deze zomer naar PSV te vertrekken’

Joey Veerman heeft de clubs voor het uitkiezen maar de meest logische keuze lijkt PSV te worden. Heerenveen-watcher Sander de Vries vertelt in de podcast KOKO Radio: “Hij kan naar Stade Reims, Rangers heeft geïnformeerd, Atalanta kennen we ook allemaal en PSV heeft ook interesse. Daar zal het niet bij eindigen. Het is nog vroeg natuurlijk. Maar de voorkeur van Joey gaat wel uit naar een binnenlandse transfer.”

Daarom lijkt PSV momenteel de grootste kans te maken. De Vries: “Als ik de controleurs van PSV zag voetballen dan begrijp ik wel, zeker in de Eredivisie, meer voetbal op die plek willen. Hij zou er heel goed passen. Dat werd in de perskamer van PSV ook gezegd. Ik verwacht wel dat daar komende zomer wel wat gaat spelen.”

De Vries vindt de term ‘heimwee’ ongelukkig gekozen in relatie tot Veerman. “Je moet het denk ik ook niet groter maken dan het is. Maar wat wel zo is dat hij meer dan gemiddeld gedijt bij een woonomgeving waar hij zich lekker in voelt. Dat was voor Michel Vlap ook een belangrijke reden geweest om naar Anderlecht te gaan.”

The post ‘Joey Veerman lijkt deze zomer naar PSV te vertrekken’ first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *