‘John de Jong en PSV akkoord over nieuw contract’

John de Jong gaat zijn contract bij PSV verlengen. Dit weet clubwatcher Macro Timmer te melden van Voetbal International.

In de studio bij PSV TV vertelt Timmer over de aanstaande contractverlenging van De Jong. “John gaat zijn contract verlengen. Hij voelt het vertrouwen en vindt het leuk. Hij heeft gezien dat zijn werkzaamheden van dit seizoen langzamerhand zijn vruchten beginnen af te werpen. PSV wordt tweede en dat is eigenlijk conform aan het budget.”

“Ze zijn dus iets aan het bouwen, alleen zijn ze daar nog niet helemaal tevreden mee”, gaat Timmer verder. “Volgend jaar gaat deel twee dan komen en moet er een prijs gewonnen worden.”

De Jong volgde bijna drie jaar geleden Marcel Brands op als technisch manager van PSV. In zijn eerste jaren kreeg De Jong kritiek te verwerken, nadat hij verantwoordelijk was een aantal miskopen. De laatste maanden zijn er steeds meer lovende geluiden te horen rondom De Jong. Een dikke week geleden werd al duidelijk dat PSV zijn tot medio 2022 lopende contract graag wil verlengen. De twee partijen zijn nu dus naar verluidt tot een akkoord gekomen.

The post ‘John de Jong en PSV akkoord over nieuw contract’ first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *