Krijgen we in 2019 de spannendste titelrace óóit in de Eredivisie?

De eerste zeventienspeelrondes in de Eredivisie hebben geleid tot PSV als winterkampioen en De Graafschap als hekkensluiter met kerst. Aan beide kanten van de ranglijst staat ons een waanzinnig spannende tweede competitiehelft te wachten, want zowel de titelstrijd als het gevecht tegen (directe) degradatie kan nog alle kanten op. Wat verwacht jij van de afloop van dit seizoen? We willen jouw mening graag horen voor onze podcast De Derde Helft! 

In 2019 staat ons misschien wel de spannendste titelrace óóit te wachten, nu PSV en Ajax de overwinningen maar aaneen blijven rijgen. Met nog zeventien wedstrijden te gaan is er een klein gat in het voordeel van de ploeg van Mark van Bommel, maar na de winterstop zal PSV wekelijks op z’n best moeten zijn om de rivaal uit Amsterdam onder zich te houden.

En wat te denken van het gevecht in de kelder van de Eredivisie? Boven hekkensluiter De Graafschap hebben ook teams als bijvoorbeeld NAC Breda, PEC Zwolle en Willem II het moeilijk. Grote kans dat die ploegen zich in januari op de transfermarkt gaan roeren. 

De VoetbalPrimeur-community komt vaak aan bod in de wekelijkse podcast De Derde Helft en daar wordt nu een schepje bovenop gedaan. Jij krijgt de kans je mening te ventileren en een plekje in de uitzending te verdienen. Wat je moet doen? Geef onder dit bericht antwoord op de volgende vragen:

– Gaat Ajax er in slagen om PSV na de winterstop van de troon te stoten? 

– Moet Feyenoord oppassen voor achtervolgers als FC Utrecht en Vitesse? 

– Komt De Graafschap nog van de laatste plaats af? 

– En: welke speler moet jouw favo-club tijdens de winterse transferperiode aantrekken? 

De leukste, beste, interessantste reacties worden uitgelicht in De Derde Helft, die vanaf maandagochtend vroeg weer in de podcast-stores staat. Jouw kans op aandacht in de pers is nog nooit zo groot geweest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *