Lammers ‘gelukje’ voor PSV: ‘Voor hetzelfde geld gaat Ajax eroverheen’

Willy van de Kerkhof zat zondag met samengeknepen billen voor de televisie. Enkele uren na de misstap van PSV kwam ook Ajax niet verder dan een gelijkspel, waardoor het verschil op de Eredivisie-ranglijst twee punten blijft.

“Het was een krankzinnige speelronde en voor de neutrale toeschouwer een geweldig weekend”, stelt Van de Kerkhof vast bij Omroep Brabant. PSV gaf in de slotfase een 0-2 voorsprong uit handen tegen FC Emmen. “De warmte zat misschien nog in de benen. De achterhoede lette gewoon niet op. Bij de laatste goal kon de speler van Emmen (Nicklas Pedersen, red.) de bal zomaar binnenkoppen. Dit mag een topclub gewoon niet gebeuren.”

Ajax morste ook twee punten, mede door twee goals van Sam Lammers. De 21-jarige spits wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan sc Heerenveen. “Gelukkig kwam het allemaal nog goed. Sam Lammers speelde goed tegen Ajax. Heerenveen had zelfs kunnen winnen in de slotfase”, aldus Van de Kerkhof. “Voor hetzelfde geld was Ajax er overheen gegaan met een beter doelsaldo. Het is een geluk bij een ongeluk dat dat niet gebeurd is.”

Lees ook: Lammers oneens met Gözübüyuk: “Ik heb het gezegd tegen de scheidsrechter”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!