‘Leicester City moet meer dan 60 miljoen betalen voor Steven Bergwijn’

Onlangs werd bekend dat het Engelse Leicester City geinteresseerd is in Steven Bergwijn. Mochten ze de flankspeler van PSV daadwerkelijk willen overnemen dan zal er een krankzinnige transfersom op tafel moeten komen.

De Eindhovenaren kunnen het naar hun achterban niet maken om de aanvaller ook nog eens te verkopen, maar dat betekent niet dat er geen minuscule opening te vinden is. Volgens de Engelse roddelmedia kan technisch manager John de Jong namelijk op andere gedachten gebracht worden met een bod van méér dan 60 miljoen euro.

Besluiten de Foxes die enorme geldsom daadwerkelijk over te maken op de bankrekening van de huidige nummer vier van de Eredivisie, dan betekent dat een transferrecord voor PSV. Dat staat op dit moment immers op naam van Hirving Lozano, die in de afgelopen zomer voor 36 miljoen euro naar Napoli verhuisde.

In het Philips Stadion moet men hoe dan ook verkopen om de financiële huishouding op orde te houden. Dat kan echter óók aan het einde van het huidige seizoen. Het lijkt er niet op dat Bergwijn ook volgend voetbaljaar nog voor PSV uitkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *