PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Lichte blessure voor Dries Mertens

Georges Leekens heeft zorgen. Eden Hazard en Dries Mertens zijn hoogst onzeker voor de beslissende EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland. Ook achter de naam van Timmy Simons staat een vraagteken voor dinsdag.

“Hazard heeft een zware kneuzing aan de voet. Ik schat zijn speelkansen op vijftig procent, evenveel als die van Dries Mertens”, zucht Leekens.

Ook Jan Vertonghen is twijfelachtig. “Vertonghen heeft sinds vrijdag last van de enkel, maar ik kon hem niet meer vervangen omdat alle wissels al opgebruikt waren.”

Overvolle ziekenboeg
Tot overmaat van ramp is ook Simons onzeker. “Timmy kwam niet ongeschonden uit het duel met de Kazachstan. Hij heeft last aan de hamstrings, maar zal absoluut willen spelen. Ook Ogunjimi trainde vandaag individueel, maar bij hem verwacht ik niet al te veel problemen.”

De ziekenboeg van de Rode Duivels loopt vol en op de koop toe is Marouane Fellaini nog steeds niet verlost van zijn kwaaltjes. “De blessure van Marouane Fellaini blijft gunstig evolueren, maar we wachten nog af tot zondag”, houdt Leekens de moed erin. “We zullen hem goed kunnen gebruiken tegen Duitsland.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *