Lobby om Robben binnen te halen gaat door: ‘We hopen dat Arjen het ziet’

PSV heeft Arjen Robben al benaderd voor een eventuele terugkeer, maar ook in Groningen gelooft men nog altijd in de komst van de voormalig Oranje-international. In en om de stad rijdt nu een trailer met het silhouet van de aanvaller van Bayern München.

De fans van FC Groningen willen er alles aan doen om Robben te overtuigen naar het noorden te verkassen. Tegen RTV Noord vertelt Bas Schrage over de trailer met daarop de tekst: ‘Arjen, volg je hart’. “Deze trailer gaat bieten vervoeren van rondom Groningen naar de bietenfabriek toe. Hij komt regelmatig door de stad heen. Dat is de bedoeling”, vertelt hij.

Willem Homan was verantwoordelijk voor het silhouet en de tekst op de trailer. “We hopen dat Arjen het ziet. Laat hem maar eerder weggaan bij Bayern München. We kunnen hem wel eerder gebruiken”, stelt hij.

Begin december kondigde Robben aan dat hij aan zijn laatste seizoen bij Bayern München bezig is. Sindsdien wordt volop gespeculeerd over de vervolgstap van de aanvaller. PSV zocht al contact, maar ook FC Groningen hoopt Robben in te kunnen lijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *