Mario Gotze verklaart langer verblijf bij PSV

Vandaag kwam naar buiten dat Mario Gotze zijn verblijf bij PSV met twee jaar heeft verlengd. De maestro staat nu tot 2025 onder contract in Eindhoven. Dit is best opvallend te noemen, want er is de nodige interesse voor hem.

Directeur Voetbalzaken John de Jong is blij met de nieuwe overeenkomst, maar ook de Duitse spelmaker is in zijn nopjes met het verlengde contract. Götze legt langer PSV-verblijf uit, ondanks buitenlandse interesse Götze legt langer PSV-verblijf uit, ondanks buitenlandse interesse

“Ik ben erg gelukkig met wat ik hier heb gevonden. PSV is een fijne club en ik kan hier werken onder een uitstekende coach en begeleidende staf. Daarnaast is de energie die rondom ons team hangt erg prettig. Het totale plaatje klopt en daarom ben ik erg blij dat ik mijn voetbalcarrière hier kan vervolgen”, legt Götze zijn keuze uit om langer in het Philips Stadion te blijven.

Hij wil successen boeken met de Eindhovenaren. Het doel? De landstitel pakken na een jarenlange droogte. “De basis daarvoor is deze zomer gelegd. Het zal een grote uitdaging zijn om het niveau dat we hebben aangetikt tien maanden lang vast te houden, maar dat is wel het doel dat ik mezelf heb gesteld. We kunnen ons nog verder ontwikkelen en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken.”

De Jong hoort het met plezier aan. Hij is blij dat de aanvallende middenvelder blijft, vertelt hij op de website van de club. “Het is geen geheim dat Mario een bepalende speler voor het team en in het realiseren van onze ambities is. Er was ons veel aan gelegen om hem langer voor PSV te behouden. In de laatste dagen van het transferwindow hebben verschillende clubs serieuze belangstelling voor hem getoond. Enkele daarvan zijn actief in het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League. Ondanks zijn wens om op dat podium te spelen, kiest Mario voor PSV. Hij wil prijzen winnen met de club. Die ambitie delen wij.”

The post Mario Gotze verklaart langer verblijf bij PSV first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *