Mario Gotze verlengd zijn contract bij PSV met twee jaar

Goed nieuws voor PSV. Smaakmaker Mario Gotze heeft namelijk zijn contract bij de Eindhovenaren met twee jaar verlengd. Hij staat nu tot 2024 onder contract.

PSV stuntte een jaar geleden met de komst van Götze, die het uitstekend naar zijn zin heeft in het Philips Stadion. “PSV is een fijne club en ik kan hier werken onder een uitstekende coach en begeleidende staf. Daarnaast is de energie die rondom ons team hangt erg prettig. Het totale plaatje klopt en daarom ben ik erg blij dat ik mijn voetbalcarrière hier kan vervolgen”, laat de 63-voudig Duits international weten op de clubsite.

Volgens Götze kan het een mooi seizoen worden voor de Eindhovenaren. “De basis daarvoor is deze zomer gelegd. Het zal een grote uitdaging zijn om het niveau dat we hebben aangetikt tien maanden lang vast te houden, maar dat is wel het doel dat ik mezelf heb gesteld. We kunnen ons nog verder ontwikkelen en daar wil ik graag onderdeel van uitmaken.”

Technisch manager John de Jong is trots dat PSV erin is geslaagd om Götze langer vast te leggen. “Het is geen geheim dat Mario een bepalende speler voor het team en in het realiseren van onze ambities is. Er was ons veel aan gelegen om hem langer voor PSV te behouden”, legt hij uit.

PSV moest meerdere clubs van het lijf houden. “In de laatste dagen van het transferwindow hebben verschillende clubs serieuze belangstelling voor hem getoond. Enkele daarvan zijn actief in het hoofdtoernooi van de Champions League. Ondanks zijn wens om op dat podium te spelen, kiest Mario voor PSV. Hij wil prijzen winnen met de club. Die ambitie delen wij en wij zijn vanzelfsprekend ontzettend blij dat hij zijn toekomst hier ziet.”

The post Mario Gotze verlengd zijn contract bij PSV met twee jaar first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *