PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Maurice Steijn wilde drie PSV’ers naar Amsterdam halen’

Maurice Steijn had deze zomer een aardig wensenlijstje met daarop mogelijke Ajax-aanwinsten. Er kwam er welgeteld geen één van binnen. Technisch directeur Sven Mislintat trok zijn eigen pad en dat leidde uiteindelijk tot een totale ramp.

“Noa Lang, Jerdy Schouten, Nicolas Tagliafico, Calvin Stengs, Sergino Dest en Anwar El Ghazi sowieso”, somt Verweij op in de podcast Kick-Off. “Maar ook Stefan de Vrij is in beeld geweest, Nick Olij wilde Steijn halen, Tasos Douvikas is Ajax mee bezig geweest, maar die wilde Mislintat allemaal niet. Ook Pavlidis is genoemd en die doet het nu natuurlijk ook aardig bij AZ. De laatste naam was Thiago Almada van Atlanta United.”

Verweij is verbaasd dat Mislintat een streep door die namen zette. “Moet je kijken wat voor elftal je van deze spelers had kunnen maken”, meent hij. “Dat Pavlidis en De Vrij ook zo maar van tafel worden geveegd is natuurlijk wel heel pijnlijk. Met het elftal dat Steijn heeft aangedragen had je geen zeventiende gestaan en dan had je ook een hoop geld in je zak gehouden.”

Volgens de journalist is het onzin dat Steijn geen inspraak in transfers zou hebben. “Er gaat een hardnekkig gerucht natuurlijk dat hij zou hebben getekend dat hij geen inspraak zou hebben op transfers. Dat is pertinente onzin. Toen hij zijn sollicitatiegesprek had, is afgesproken dat alles in goed overleg zou gaan. Maar elke naam heeft Sven Mislintat weer van tafel geveegd.”

The post ‘Maurice Steijn wilde drie PSV’ers naar Amsterdam halen’ appeared first on PSVReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *