PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Megatransfer op komst voor Oranje-aanvoerder’

Het zou goed kunnen dat Virgil van Dijk deze zomer zal gaan vertrekken bij Liverpool. De Telegraaf linkt hem namelijk aan een overstap naar de Spaanse grootmacht Real Madrid.

Nu Jürgen Klopp is vertrokken bij Liverpool is er ook genoeg voeding voor een vertrek van Van Dijk bij Liverpool. De 33-jarige verdediger werd immers door de succesvolle Duitser gehaald en heeft nog maar een eenjarig contract op Anfield. Aan de andere kant krijgt Van Dijk met Slot wel te maken met een Nederlandse trainer, wat in zijn voordeel kan spreken.

Van Dijk werd in de winter van 2018 voor maar liefst 85 miljoen euro overgenomen van Southampton en groeide uit tot een onbetwiste steunpilaar in het elftal van Klopp. Toch is het de vraag of er ook een zevende seizoen gaat komen bij Liverpool voor de Nederlander, die nu een veel lagere transferwaarde heeft.

Ook De Telegraaf heeft zo zijn bedenkingen bij een langer verblijf en draagt een verrassende optie aan. “Ja, Van Dijk heeft aangegeven het prima naar zijn zin te hebben met zijn gezin in Engeland. Maar wat nu als ineens Real Madrid voor zijn neus staat? Zo duur als zes jaar geleden is de bijna 33-jarige captain van Oranje niet meer…”

Het bericht ‘Megatransfer op komst voor Oranje-aanvoerder’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *