PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Newcastle United komt in winterstop terug voor Erik Pieters

Fred Rutten heeft Jetro Willems definitief bij de selectie van PSV gehaald en weet dat de pas zeventienjarige vleugelverdediger wel eens de vaste linksback van de Eindhovenaren kan gaan worden. Newcastle United heeft Erik Pieters immers nog niet uit het hoofd gezet en zal in januari opnieuw gaan proberen om de international binnen te halen, weet de Daily Mail.

Newcastle had in de zomer ook al interesse in Pieters, maar PSV wilde destijds niet meewerken aan een transfer, waardoor the Magpies Davide Santon van Internazionale haalden. De Italiaan stelt echter teleur in Engeland en daarom komt Newcastle opnieuw uit bij de 23-jarige Pieters, die al een ruim een maand buitenspel staat wegens een gebroken voet.

Door de blessure hoopt Newcastle dat de vraagprijs voor de linksback, die nog tot de zomer van 2014 vastligt in Eindhoven, verlaagt kan worden. De werkgever van Tim Krul heeft naar verluidt vier miljoen euro over voor Pieters, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij PSV en tot dusver 84 competitiewedstrijden voor de club speelde. Eerder kwam hij uit voor FC Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *