PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Nieuwe klapper van 100 miljoen lonkt in Amsterdam’

Ajax lijkt met Brian Brobbey een nieuwe parel in huis te hebben. Afgelopen zomer haalde de Amsterdammers hem voor zestien miljoen euro terug van RB Leipzig en dit blijkt een goede zet te zijn geweest.

Na een goed seizoen van zijn kant is er veel interesse, schrijft De Telegraaf: “Bijna dagelijks meldt zich in Amsterdam een Europese grootmacht voor het 22-jarige toptalent, maar het antwoord van de club is steevast ‘nee’.”

Toch valt er niets uit te sluiten, al helemaal niet als Brobbey ook nog succesvol gaat zijn in Duitsland namens Oranje. “Is Brobbey op het EK trefzeker, dan valt niet uit te sluiten dat er Antony-achtige bedragen – de Braziliaanse aanvaller ging voor 100 miljoen euro naar Manchester United – worden geboden en Ajax die vanzelfsprekend niet kan weigeren”, aldus de ochtendkrant.

Aan Ajax Life vertelde Brobbey al over een gesprek dat hij met directeur Marijn Beuker had. “Hij vertelde me wat de plannen en de veranderingen binnen Ajax gaan worden. Tegen mij is niets gezegd, wel tegen mijn zaakwaarnemer. In principe mag ik niet weg. We gaan het meemaken.”

Het bericht ‘Nieuwe klapper van 100 miljoen lonkt in Amsterdam’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *