PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Nordin Amrabat blijft hoop houden op Galatasaray

Nordin Amrabat is bij Kayserispor uit de selectie gezet omdat hij openlijk verklaarde graag de overstap te maken naar Galatasaray. De voormalig PSV’er staat echter achter zijn woorden en weet waar hij na de winterstop wil spelen.

“Als ik eerlijk ben hoop ik bij Galatasaray”, zegt Amrabat in gesprek met Voetbal International. “Sinds ik weet dat ze me graag willen is het voor mij wel duidelijk: deze promotie mogen ze me niet onthouden. Ik heb veel te danken aan Kayserispor en aan trainer Shota Arveladze, maar nu is het mooi geweest. Sportief en financieel kan ik een enorme stap vooruit zetten.”

Snel lijkt een transfer echter niet rond te komen. “Galatasaray heeft een eerste bod gedaan, maar de directeur van Kayserispor weigert vooralsnog de onderhandelingen te openen. Normaal ben je geneigd te denken dat het een spel is, maar in dit geval weet ik het niet. Aan de intenties van Galatasaray ligt het niet. De voorzitter heeft in de media gezegd dat ze me dolgraag willen hebben. Zij zullen niet snel afhaken.”

Ook Fatih Terim, trainer van Galatasaray, ziet de komst van Amrabat zitten. Hij vergelijkt de 24-jarige aanvaller al met Franck Ribéry. “Leuk, maar ik ga die vergelijking zelf niet maken. Het is mooi als iemand met de status van Terim zoiets zegt, maar meer ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *