OFFICIEEL: PSV contracteert Joey Veerman

PSV heeft middenvelder Joey Veerman definitief overgenomen van SC Heerenveen. De Eindhovenaren troeven hiermee Feyenoord af die hem ook graag wilde hebben.

De Eindhovenaren waren in de zomer ook al concreet voor Veerman, maar toen koos de clubleiding voor Davy Pröpper. Laatstgenoemde heeft echter besloten om per direct zijn voetbalcarrière te beëindigen. PSV zocht daardoor dringend naar versterking voor het middenveld en in sneltreinvaart bereikte men een akkoord met Heerenveen over een transfersom van naar verluidt zo’n zes miljoen euro plus een doorverkooppercentage.

Technisch manager Ferry de Haan van Heerenveen gunt Veerman zijn transfer: “Joey is een geweldige en belangrijke speler voor ons geweest. sc Heerenveen is voor hem de ideale tussenstap vanuit de eerste divisie naar de top van Nederland gebleken. Deze overstap is hem dan ook gegund. Het is een deal waar alle partijen blij van worden. We willen Joey bedanken voor zijn tijd hier en wensen hem het allerbeste in zijn verdere carrière.”

The post OFFICIEEL: PSV contracteert Joey Veerman first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *