PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Orlando Engelaar kampt met oude enkelblessure

Orlando Engelaar kreeg donderdagavond de kans in de basis bij PSV in het Europa League-duel met Rapid Boekarest (2-0). In de tweede helft keerde de middenvelder echter niet meer terug op het veld.

De wissel van Engelaar had niets te maken met het spel van de linkspoot, liet trainer Fred Rutten na afloop weten. De middenvelder had namelijk weer last gekregen van een oude enkelblessure die hem dit seizoen al vaker parten speelde.

“Sinds de wedstrijd in Israël heeft Orlando soms last van zijn enkel. In Polen viel het mee, daarna speelde het toch weer op. In dat duel bij Hapoel heeft hij een tik gekregen op de enkel. Sindsdien nam hij rust en kwam de blessure toch weer terug. We moeten even kijken wat we hier het beste mee kunnen doen”, zei Rutten in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Overigens geniet Engelaar nog altijd weinig vertrouwen van de supporters van PSV. Zijn wissel, Ola Toivonen werd het veld ingebracht, werd met luid gejuich ontvangen in het Philips Stadion. In januari hoopt PSV de oud-aanvoerder van de club te verkopen, al is er nog geen sprake van concrete belangstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *