PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Otman Bakkal ziet transfer naar Rusland wel zitten

Feyenoord hoopt op een langer verblijf van Otman Bakkal, de middenvelder zelf is er echter nog niet aan uit. Een buitenlands avontuur lonkt door zijn transfervrije status, bovendien ziet de PSV-huurling een land als Rusland ook wel zitten.

“Ik zit nu in een fase van mijn carrière waarin het buitenland trekt”, zegt Bakkal tegenover NUsport. “Wonen en werken in een ander land lijkt me een mooie uitdaging. Daarvan groei je niet alleen als voetballer, maar ook als mens.”

“En laat ik eerlijk zijn: het financiële aspect speelt ook mee”, vervolgt de 26-jarige middenvelder zijn verhaal. “Als een club bedragen op tafel neerlegt die ik moeilijk kan weigeren, zeg ik daar niet bij voorbaat nee tegen. Naar Dubai zie ik mezelf voorlopig nog niet gaan, maar naar Rusland? Waarom niet? Spelers als Balázs Dzsudzsák en Pontus Wernbloom zijn op redelijk jonge leeftijd die kant op gegaan, dat zegt natuurlijk wel iets.”

Bakkal, die een langer verblijf in Rotterdam nog altijd als optie ziet, hoopt echter op meer dan Rusland. “Ik zou best in de Russische competitie willen spelen, al lijkt het me nóg mooier om in een van de vier grootste competities van Europa uit te komen. In Engeland en Duitsland leeft het voetbal enorm, in Spanje wordt in mijn ogen het beste voetbal gespeeld en met een Italiaanse club is ook niks mis. Een uitgesproken voorkeur heb ik eigenlijk niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *