Prachtige onderscheiding: Concacaf roept Lozano uit tot speler van het jaar


Hirving Lozano is door de Concacaf uitgeroepen tot speler van het jaar. Bij de uitverkiezing door de voetbalbond voor Noord-Amerika, Centraal-Amerika en de Caraïben eindigde hij boven Keylor Navas en Sebastian Giovinco.

Dat meldt de voetbalbond via de officiële kanalen. Het is voor de zesde keer dat de Concacaf de prijs uitreikt. ‘Het hoogtepunt van Lozano’s jaar was zijn exceptionele prestatie tijdens het WK 2018 in Rusland’, schrijft de bond. Het hoogtepunt van dat WK was het winnende doelpunt van Lozano in de eerste groepswedstrijd tegen Duitsland.

‘Waar de Mexicaanse aanvaller in het verleden vooral regionaal veel aandacht kreeg voor zijn spel op het WK en de Concacaf Champions League, heeft de rest van de wereld in 2018 ook kennisgemaakt met de 23-jarige aanvaller van PSV’, staat er verder te lezen.

Uiteraard werd Lozano ook opgenomen in het elftal van het jaar van de voetbalbond. Daarin was verder ook plek voor oud-PSV’er Andrés Guardado en voor de Amerikaan Michael Bradley, die in het verleden voor sc Heerenveen speelde. De Amerikaanse Alex Morgan werd uitgeroepen tot beste vrouwelijke speelster van het jaar.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!