Primeur tijdens Nieuwjaarsshow in Eindhoven: tevreden PSV breekt contract open

Jorrit Hendrix heeft zijn sportieve toekomst aan PSV verbonden. Maandag, tijdens een heuse Nieuwjaarsshow in het Philips Stadion, zette de controleur z’n handtekening onder een nieuw contract tot medio 2021. Dat kondigde technisch manager John de Jong aan. 

De verbintenis van Hendrix (23) liep tot medio 2020. PSV wilde graag verlengen, omdat de club erg tevreden is over de bijdrage van Hendrix en met een langer contract ook een betere onderhandelingspositie heeft bij een toekomstige transfer. 

“Ik weet nog dat ik mijn eerste contract tekende”, aldus Hendrix. “Niet alleen het gevoel van een contract is mooi, ook het vertrouwen dat de club hiermee uitstraalt doet veel. Ik hoop hier nog ontzettend mooie dingen te bereiken.”

Hendrix debuteerde in 2013 in het eerste elftal van PSV. In totaal speelt de Limburger al zo’n vijftien jaar voor de club. Inmiddels heeft Hendrix 186 officiële duels op z’n naam staan in het rood-wit. Dit seizoen miste hij nog geen wedstrijd. Met PSV werd Hendrix drie keer kampioen van Nederland. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *