‘PSV altijd optie, zeker als je zo mooi bent weggegaan, maar nu nog niet’

Jeffrey Bruma prefereert een nieuw Bundesliga-avontuur boven een andere competitie. Bij VfL Wolfsburg zit de 27-jarige Rotterdammer op de bank. Een terugkeer naar PSV is nog geen optie.

“Persoonlijk gaat het goed, maar op sportief gebied wat minder”, zegt Bruma tegen FOX Sports. “Ik ben fit en kan spelen, maar speel momenteel niet. Je moet werken om jezelf weer in het team te spelen. Zoals het er nu uitziet, blijft de trainer voor andere jongens kiezen. Dan moet je dat als speler durven aankaarten en de keuze durven maken dat het tijd is om verder te gaan kijken.”

“De voorkeur is de Bundesliga, omdat ik er nu al ben. Om in de winter van land te veranderen is ook niet ideaal. De zomer is daar iets makkelijker voor, dus de Bundesliga heeft de voorkeur. Ik heb het aangekaart, hopelijk kunnen we er iets moois van maken.”

Een terugkeer bij PSV is nog geen optie, zegt Bruma. “De jongens gaan heel goed. Het is een heel goede machine, dus daar kom ik ook niet zomaar tussen. Zo realistisch moet je zijn. De jongens die er nu staan doen het gewoon heel goed. Je moet een weloverwogen keuze maken. PSV zal altijd een optie blijven, zeker als je zo mooi bent weggegaan. Als het ter sprake komt zal het een optie zijn, maar voorlopig nog niet.”

Lees ook: ‘Transfer-Knaller voor Bruma: verdediger op weg naar nummer veertien Bundesliga’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *