PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

PSV brengt Rob Baan onder in India

Rob Baan gaat aan de slag als technisch directeur van de All Indian Football Federation (AIFF). Die functie is tot stand gekomen via PSV en diens hoofdsponsor Philips.

Baan gaat in eerste instantie een Voetbal Masterplan opzetten in India. Eerder deed hij hetzelfde voor de Australische voetbalbond. Ook PSV en Philips gaan deel uitmaken van het Nederlandse consortium, dat per 1 november haar werk zal beginnen. Dat meldt de Eindhovense club dinsdag.

PSV-directeur Tiny Sanders is content met de nieuwe functie voor Baan. “Rob Baan zal nauw samenwerken met PSV en Philips om tot een optimale opzet en vormgeving van deze Elite Academy te komen. In de komende jaren hopen we stappen te kunnen maken op de FIFA-ranking en het niveau van de nationale teams op alle terreinen te kunnen verbeteren”, luidt zijn reactie.

De hoofdpersoon zelf is eveneens dolgelukkig met de baan in India. “Het is mijn taak om de juiste voorwaarden te scheppen, geënt op de Nederlandse school maar met een duidelijke Indiase signatuur. Ik ben er klaar voor om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *