‘PSV deed een lastminute poging voor Mickey van de Ven’

PSV heeft geprobeerd om Mickey van de Ven op het laatste moment over te nemen van FC Volendam. Ze waren te laat want inmiddels is hij speler van Wolfsburg.

“PSV heeft blijkbaar niet helemaal gekregen wat ze wilden hebben op de transfermarkt”, begint Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “We kregen een bericht, dat is ook gecheckt, dat PSV dinsdag om 17.30 uur nog een poging heeft gewaagd om Micky van de Ven naar Eindhoven te halen. Dat is heel opvallend, want dit geeft wel aan dat alleen Carlos Vinícius niet genoeg was. Ze hebben dus ook nog op andere borden geschaakt.”

“Wolfsburg was alleen al zó ver dat de papieren 18.00 uur binnenkwamen bij FC Volendam”, vervolgt Verweij. “Toen was het rond, maar PSV heeft nog geprobeerd om de deal te kapen. Ik denk dat dit gebeurde toen bekend werd dat Viergever naar Duitsland vertrekt.”

Feyenoord zou overigens ook dichtbij de komst van Van de Ven zijn geweest. “Feyenoord was in principe rond met FC Volendam”, stelt Verweij. De linkspoot verkaste uiteindelijk voor 3,5 miljoen euro naar Duitsland.

The post ‘PSV deed een lastminute poging voor Mickey van de Ven’ first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *