PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘PSV gaat in de winter de transfermarkt op’

PSV zal in de winter de transfermarkt op gaan voor een nieuwe middenvelder. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Ze zouden tot de conclusie zijn gekomen dat het team een extra controleur mist.

PSV deed goede zaken in de zomer. Enkele spelers vertrokken, maar daarvoor in de plaats werden spelers gehaald met ervaring of met het benodigde talent. Met Jerdy Scouten erbij leek het middenveld van PSV rond te zijn, maar na het vertrek van Ibrahim Sangaré werd er geen vervanger meer gehaald. Al snel werd duidelijk dat Schouten de enige nummer ‘zes’ was en bij afwezigheid er een probleem ontstond.

In de winter zullen de Eindhovenaren de markt op gaan voor een extra controleur. Peter Bosz ziet namelijk in dat er geen directe vervanger staat en Olivier Boscagli de enige speler is die die rol met verve kan invullen. Dat terwijl Boscagli ook nog eens de enige verdediger is die onomstreden is in de defensie. Veel mensen zullen direct denken aan Aster Vranckx, maar binnen de club twijfelt men of de Belg wel een echte controleur is. De middenvelder is daardoor niet van de lijst verdwenen, maar zeker niet de enige optie.

The post ‘PSV gaat in de winter de transfermarkt op’ appeared first on PSVReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *