PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

PSV gaat in gesprek met Wilfred Bouma

PSV hoopt na dit seizoen door te gaan met Wilfred Bouma in de verdediging. Vorig jaar zomer keerde Bouma na een afwezigheid van ruim vier jaar terug in het Philips Stadion en zette hij zijn handtekening onder een tweejarig contract. Volgens het Eindhovens Dagblad zal technisch manager Marcel Brands in januari de gesprekken met Bouma over de toekomst openen.

Bouma is met 33 jaar de oudste veldspeler in de selectie van Fred Rutten. Alleen Khalid Sinouh, sinds dit seizoen reservekeeper, is ouder dan de achterhoedespeler. Bouma kan ook leunen op de grootste prijzenkast van alle spelers bij de Eindhovenaren. In zijn vorige periode bij PSV sleepte Bouma vier landstitels, de KNVB-beker en drie Johan Cruijff Schalen in de wacht.

Sinds hij Aston Villa verliet en terugkeerde in Brabant, is Bouma een vaste waarde bij PSV. Dit seizoen speelde hij zes wedstrijden en scoorde hij tegen VVV-Venlo en Rapid Boekarest (Europa League). De 35-voudig international van het Nederlands elftal is na dit seizoen in principe transfervrij. Volgens het regionale medium wil Bouma echter nog wel graag enkele jaren op het hoogste niveau spelen; onbekend is of hij daarbij ook PSV voor ogen heeft als club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *