‘PSV heeft met komst Mitroglou een enorme fout gemaakt op de transfermarkt’


Het merendeel van de PSV-supporters zijn positief over de komst van Kostas Mitroglou maar Paul Onkenhout van de Volkskrant deelt die mening niet. Hij vind het juist een zeer opmerkelijke zet van de Eindhovenaren.

De columnist schrijft: “Hoe PSV in de zoektocht naar een Luuk de Jong-achtige spits (lang, kopsterk, neusje voor de goal) bij een Griek is terechtgekomen, een spits met een uiterst wisselvallige loopbaan die er het afgelopen seizoen bij Galatasaray weinig van bakte (één doelpunt) en de supporters in Istanbul met de vraag opzadelde waarom deze man ooit Mitrogol werd genoemd, is raadselachtig.”

Onkenhout gaat verder: “Zo gaat het tegenwoordig vaker. De bewegingen van de transfercarrousel zijn onvoorspelbaar. Clubs doen, kopen of huren maar wat, op goed geluk. Op het laatste moment worden er overal spelers vandaan gehaald. Alle clubs hebben keurig een lange termijnvisie, maar soms even niet. Daardoor kon het gebeuren dat in de negende wedstrijd van het seizoen bij PSV tien minuten voor tijd plotseling een niet al te topfit ogende, wat oudere spits met een fikse baard opdraafde. Als ze hadden gezegd dat Mitroglou de 41-jarige eigenaar was een veganistisch pop-up restaurant in de Eindhovense wijk Strijp S, had je het ook geloofd. Mitroglou leek in de verste verte niet op een voetballer.”

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!