PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘PSV mist meerdere sleutelspelers in kraker met Ajax’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma in de Nederlandse Eredivisie. Volgens het Eindhovens Dagblad zullen de Eindhovenaren voor dit duel wel een aantal sleutelspelers moeten missen.

Peter Bosz kon midweeks in de Champions League al niet beschikken over Armel Bella-Kotchap, die vanwege naar verluidt een schouderblessure voorlopig buitenspel staat. Intern zou er een discussie zijn ontstaan over de wijze waarop de voetballer het beste kan herstellen: met het nemen van rust of via een ingreep.

Het laatste zou zeer risicovol zijn, omdat niet vaststaat of dit daadwerkelijk gaat bijdragen aan een sneller herstel. Zeker is wel dat hij een aantal weken langs de kant zal staan en Bosz op zoek moet gaan naar een alternatief. Dat heeft de trainer voldoende, want André Ramalho en Jordan Teze lijken klaar te zijn om als vervanger te dienen.

Ook in de aanval heeft PSV met een tegenvaller te maken. Noa Lang is namelijk nog altijd geblesseerd aan zijn hamstring en is voorlopig nog niet fit. De aanvaller zou pas na de interlandperiode, die half november op het programma staat, weer hersteld zijn, waardoor hij de wedstrijden tegen Heracles Almelo, RC Lens en PEC Zwolle zal moeten missen.

Tot slot werken Armando Obispo en Mauro Júnior eveneens hard aan hun herstel en lijkt hun rentree op het veld dichterbij te komen. Binnenkort zal het duo in een oefenwedstrijd hun eerste minuten maken, zodat ze vervolgens langzaam in het eerste team kunnen worden gebracht. Wanneer dit zal zijn, is voorlopig de vraag.

The post ‘PSV mist meerdere sleutelspelers in kraker met Ajax’ appeared first on PSVReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *