‘PSV reageert op bericht uit Mexico: Eindhovenaren nu niet concreet voor Álvarez’

PSV is niet bezig om Edson Álvarez op korte termijn aan te trekken. De Eindhovenaren gaan met Nick Viergever, Daniel Schwaab, Trent Sainsbury en Armando Obispo als centrale verdedigers de tweede seizoenshelft in.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Eerder woensdag meldde het Mexicaanse Cadena dat de Eindhovenaren al een bod van zes miljoen euro uit hebben gebracht op de verdediger. Daarvoor zou PSV hopen de volledige rechten over de speler te verkrijgen. Tegenover het ED verklaart de koploper van de Eredivisie dat er ‘nu niks concreet’ is rond PSV en Álvarez.

De 21-jarige Mexicaan brak in het seizoen 2016/’17 door bij Club América en groeide razendsnel uit tot een vaste waarde. De 1.90 meter lange centrale verdediger, die ook als rechtsback en verdedigende middenvelder uit de voeten kan, speelde bovendien al twintig interlands voor Mexico.

PSV verblijft momenteel in Qatar. In Doha bereidt de selectie zich voor op de tweede seizoenshelft. PSV begint het tweede deel van de competitie als koploper van de Eredivisie. De voorsprong op naaste belager Ajax bedraagt twee punten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *