PSV speelt anders dan voorheen: ‘Ik denk dat we aanvallender en dominanter spelen’


Steven Bergwijn vindt dat PSV dit seizoen aanvallender speelt dan in voorgaande seizoenen. De vleugelaanvaller van de Eindhovenaren stelt dat zijn ploeg de speelwijze die trainer Mark van Bommel voor ogen heeft goed onder de knie heeft.

Onder Phillip Cocu speelde PSV een stuk behoudender. “Dat denk ik wel, ik denk wel dat we aanvallender en dominanter spelen”, analyseert Bergwijn bij VTBL. “Dat is vanaf het begin van dit seizoen erin gepompt en we worden steeds beter en beter. Als team staan we goed en we doen het goed, maar we trainen ook veel op onze speelwijze.”

“Ikzelf speel nu ook veel meer en ik denk ook dat mensen meer van mij verwachten”, bespreekt de vleugelaanvaller zijn eigen rol bij PSV. “Trainers doen dat ook en dat snap ik. Ik heb ook wel doelstellingen, maar die houd ik liever voor mezelf.”

“Ik ben af en toe een clown, ik hou van grappen maken”, vervolgt Bergwijn. “Het hoeft voor mij niet altijd serieus te zijn. Als we trainen natuurlijk wel, maar daarbuiten ben ik wel in voor een dolletje. Anders verveel je je rot.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!