PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘PSV-speler twijfelt over nieuwe aanbieding’

Het is nog maar zeer de vraag of Andre Ramalho na de zomer nog voor PSV speelt. De Braziliaanse mandekker heeft een nieuwe aanbieding in beraad, maar zegt daar nog geen beslissing over te hebben genomen.

“Voor mijn schorsing speelde ik vrijwel alles en soms zat ik op de bank, dat vond ik niet leuk. Maar ik heb het team geholpen om vaak de nul te houden”, geeft de Braziliaan aan bij ESPN. “Het hele team heeft het goed gedaan, niet alleen aanvallend, ook verdedigend. Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen. Ondanks alle kritiek, heb ik laten zien dat ik hier ook aan bijgedragen heb.”

Ramalho was niet altijd onomstreden in de Eindhovense formatie, maar zelf wijst de verdediger naar zijn statistieken: “Natuurlijk vond ik dat niet leuk, maar het is een teamspel. Ik heb meer dan 120 wedstrijden gespeeld voor PSV, onder drie verschillende trainers, dus ik denk dat ik iets goed gedaan heb. Ik zal altijd mijn best blijven doen.”

Waar zijn toekomst ligt? “Ik weet het niet, daar moet ik over nadenken. PSV heeft me een nieuw contract aangeboden, maar ik moet nadenken over wat het beste is voor mij en mijn familie”, zei Ramalho.

Het bericht ‘PSV-speler twijfelt over nieuwe aanbieding’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *