‘PSV-spelers nemen standpunt in over trainer Mark van Bommel’


PSV komt maar niet uit de sportieve crisis. Gisteren werd er niet gewonnen tegen FC Emmen en eindigde de wedstrijd in 1-1. Veel fans van de Eindhovenaren hopen dat trainer Mark van Bommel het schip moet gaan ruimen. Dit in tegenstelling tot de selectie.

Allereerst wordt Daniel Schwaab geciteerd door de Stentor: “Of ik nog vertrouwen in hem heb? Zeker. Hij doet er alles aan en bereidt ons goed op wedstrijden voor, we weten wat er gaat gebeuren. De eerste helft hebben we de kansen niet afgemaakt. We speelden dominant. Na het tegendoelpunt bleven we niet rustig genoeg om door te blijven voetballen. We hebben op dit moment niet het vertrouwen om goed om te gaan met teleurstellingen.”

Vervolgens komt Nick Viergever aan het woord: “Het is ontzettend frustrerend. Je moet hier gewoon winnen. Voor rust kregen we vier grote kansen. Of dat alleen pech is? Dat weet ik niet. De ballen gaan er niet in. Dan heb je het zelf niet goed genoeg gedaan. Je weet dat Emmen na rust iets meer druk gaat zetten. Na het doelpunt van Emmen waren we het even kwijt. Het viel een beetje uit elkaar. Aan de bal waren we niet vast genoeg. Dat mogen we onszelf verwijten. Als PSV zijnde mag je hier niet met 1-1 gelijk spelen.”

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!