PSV-supporters fluiten Isimat al na tien minuten uit: “Hij deed niets verkeerd”

Supporters van PSV richtten het vizier in de eerste helft van PSV – AZ op Nicolas Isimat-Mirin. In de ogen van een groot aantal supporters maakte de Franse verdediger aan de bal verkeerde keuzes.

Iedere keer als Isimat een bal terugspeelde in plaats van vooruit, begon het publiek te morren. Detail: Isimat speelt tegen AZ sinds lange tijd in de basis. Hij moet Daniel Schwaab én Trent Sainsbury voor zich dulden in de pikorde. Schwaab ontbreekt tegen AZ vanwege familieomstandigheden en Sainsbury is ziek geworden. Daardoor mocht Isimat weer eens spelen.

De fans van PSV waren duidelijk niet blij met wat Isimat liet zien. “Hij heeft natuurlijk een bepaalde houding en het lijkt erop alsof het hem niet interesseert, maar ze floten hem al na tien minuten uit”, zegt Kees Kwakman bij De Eretribune op FOX Sports. “Waarom moet je die jongen na tien minuten al uitfluiten? Het is voor het eerst sinds lange tijd dat hij weer mee mag doen..Hij deed niets verkeerd en dan wordt hij uitgefloten.”

Kenneth Perez merkte op dat trainer Mark van Bommel niet blij was met het publiek. “Na de 0-1 kregen ze kansen. Na de 1-1 zag je een getergde Van Bommel. Ik denk dat dat ook richting het publiek was.”

Mark van Bommel koos er al binnen het half uur voor om Gastón Pereiro naar de kant te halen. Wat PSV liet zien, beviel hem absoluut niet. Voormalig PSV-spits Danny Koevermans begrijpt de actie van Van Bommel niet. “Ik vind het de makkelijkste weg. Heel PSV kwam er de eerste 28 minuten niet doorheen. Kwam dat echt door Pereiro? Het is heel makkelijk om hem eruit te halen. Gutíerrez en Hendrix hadden er ook uitgehaald kunnen worden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *