PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘PSV-talent staat op winters verlanglijstje van speurend Willem II’

Willem II hoopt zich in januari op meerdere posities te versterken. Technisch directeur Joris Mathijsen zou graag een extra aanvaller, middenvelder én centrale verdediger aan de selectie van de Tilburgers willen toevoegen. Voor die laatste positie lijkt Armando Obispo (PSV) in aanmerking te komen. 

Fansite Tilbo.com heeft dat deze week vernomen. Mathijsen zou graag een verdediger met snelheid willen halen tijdens de winterstop. De negentienjarige Obispo komt dit seizoen niet aan spelen toe in de Eredivisie. Namens Jong PSV stond de jeugdinternational negen keer in de basis in de Keuken Kampioen Divisie.

Obispo heeft in Eindhoven een contract tot medio 2021. In november erkende de verdediger voor de camera van Omroep Brabant dat hij na afloop van de eerste seizoenshelft zou gaan nadenken over een mogelijke verhuur. Onbekend is of PSV bereid is om mee te werken aan een tijdelijk vertrek. 

Druijff
Naast Obispo schijnt ook Ferdy Druijff op het verlanglijstje van Willem II te staan. Hugo Borst vertelde dat afgelopen zaterdag bij FOX Sports. Druijff scoort dit seizoen aan de lopende band namens Jong AZ. Z’n werkgever wil hem graag verhuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *