‘PSV-transfer Patrick van Aanholt dreigt te mislukken’

PSV wil dolgraag de linksback Patrick van Aanholt binnenhalen maar zijn club Crystal Palace staat nou niet echt te springen om hem te laten gaan. Het Eindhovens Dagblad schrijft vandaag: “PSV wil het geld dat voor Steven Bergwijn binnenkomt (32 miljoen euro) het liefst investeren in duurzame oplossingen voor het elftal.

De club hoopt de komende dagen Patrick van Aanholt (29) als nieuwe linksback te begroeten. PSV heeft deze week een bod van ruim 7 miljoen euro op hem gedaan. Zijn huidige club Crystal Palace moet daar nog een standpunt over innemen. De Britten zijn huiverig om Van Aanholt te laten gaan en willen meer dan 10 miljoen euro, zo klinkt vanuit de omgeving van de verdediger door.”

Technisch directeur John de Jong schaakt op meerdere borden: “Crystal Palace had gisteravond nog geen standpunt over het PSV-bod, waardoor PSV ook een aantal andere lijnen openhoudt. Een daarvan is nog altijd de troefkaart-Ricardo Rodríguez van AC Milan. Hij wordt al ongeveer een maand met PSV in verband gebracht en heeft geen duidelijke richting gekozen omdat het Turkse Fenerbahce ook geïnteresseerd was. PSV kan hem huren van AC Milan en eerder is ook besproken dat er een koop tot stand kan komen. Het belangrijkste ‘issue’ bij een transfer van Rodríguez is zijn salaris, dat omlaag zal moeten om hem voor PSV betaalbaar te maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *