‘PSV vraag flinke som geld voor Gaston Pereiro’


De kans is groot dat Gaston Pereiro deze zomer zal gaan vertrekken bij PSV. De Uruguayaan loopt uit zijn contract en als de Eindhovenaren nog iets voor hem willen vangen dan moeten ze hem verkopen. Ze zullen dit echter niet gaan doen voor een prikkie.

Het Eindhovens Dagblad weet te vertellen: “Gastón Pereiro mag de komende weken vertrekken en PSV houdt rekening met een transfer. PSV rekent erop dat middenvelder Gastón Pereiro (24) de komende periode wordt verkocht. Hoewel er afgelopen week nog geen officiële biedingen binnen waren bij de Eindhovense club, is er wel veel belangstelling voor de Uruguayaans international. Onder meer Watford heeft interesse getoond en is ook bereid om nog even te wachten.”

De krant vervolgt: “Pereiro moet bij een vertrek in ieder geval een dubbelcijferig aantal miljoenen opleveren, na vier seizoenen met telkens een dubbelcijferig aantal goals. De komende twee weken heeft de middenvelder nog vakantie (vanwege deelname aan de Copa América) en tot die tijd is het afwachten of een van de geïnteresseerde clubs doorpakt. Mocht dat niet gebeuren, dan meldt Pereiro zich weer op trainingscomplex De Herdgang in Eindhoven en kan een lastige situatie ontstaan. Zijn contract loopt namelijk nog maar elf maanden door en zaakwaarnemer Paco Casal wil niet dat hij zijn verbintenis verlengt. Bij een transfervrij levert hij niets op en daarom moet Pereiro deze zomer in principe weg.”

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!