‘PSV was de beste tijd uit mijn loopbaan, een geweldige tijd gehad’

Nicolas Isimat-Mirin heeft tegenover het clubkanaal van PSV afscheid genomen van Eindhoven en de Eredivisie. Zondag werd bekend dat de Fransman naar Besiktas vertrekt. 

Isimat zat bij PSV op een dood spoor en kwam onder Mark van Bommel niet meer aan de bak. Mede daarom besloot de verdediger om naar een andere club te gaan. Dat is dus Besiktas geworden. “Een beroemde club in Turkije. Ze lieten merken dat ze me graag wilden hebben”, vertelt Isimat aan PSV TV.

“Voor mij is het zeer interessant en een goed moment om in de winterstop over te stappen. Ik kijk erg uit naar deze club en ben zeer gemotiveerd om mezelf te laten zien.”

Isimat is PSV erg dankbaar voor zijn tijd in Eindhoven. “Het was de beste tijd uit mijn loopbaan, om bij PSV te spelen en in Nederland te zijn. Ik heb hier mijn familie opgebouwd, maar zeker ook mijn palmares. We hebben veel prijzen gewonnen en ook veel belangrijke wedstrijden gespeeld. Ik heb een geweldige tijd gehad met fijne vrienden, die eerst ploeggenoten waren, maar echte vrienden zijn geworden. Ook dankzij de fans heb ik een geweldige tijd gehad in Nederland.”

Lees ook: Done deal: PSV verkoopt Isimat-Mirin definitief aan Besiktas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *