PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘PSV wil opnieuw uitpakken met flitser van Club Brugge’

PSV heeft haar pijlen opnieuw gericht op een vleugelflitser van Club Brugge. In navolging van Noa Lang willen ze nu ook toeslaan voor Antonio Nusa. Dit weet het Vlaamse medium ‘Het Nieuwsblad’ te melden. Wel moeten ze de concurrentiestrijd aangaan met een aantal grote Europese clubs.

Pieter-Jan Calcoen, voetbaljournalist van het medium, maakt melding van de Eindhovense interesse en geeft daarnaast aan dat PSV iemand naar het Jan Breydelstadion stuurt om Nusa te bekijken in het Conference League-duel van Club tegen Besiktas. Ook Chelsea, Manchester United, Arsenal en Borussia Dortmund houden de Noors international in de gaten.

Antonio Nusa speelde in de jeugd van Stabaek in Noorwegen, waar hij ook debuteerde in het betaalde voetbal. Hij speelde echter slechts dertien duels voor de Noorse ploeg, aangezien Club Brugge hem in de zomer van 2021 voor zo’n drie miljoen euro overnam. Namens de Belgische grootmacht speelde Nusa tot dusver 47 officiële wedstrijden, waarin hij vijf keer tot scoren kwam. Vier maal leverde hij de assist bij een treffer. De Noor heeft bij Blauw-Zwart nog een contract tot medio 2027.

The post ‘PSV wil opnieuw uitpakken met flitser van Club Brugge’ appeared first on PSVReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *