‘PSV zo goed als rond met topaankoop Carlos Vinicius’

Carlos Vinicius speelt dit seizoen hoogstwaarschijnlijk voor PSV. Morgen gaat hij vermoedelijk zijn handtekening zetten onder een huurdeal van een jaar. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De 26-jarige Braziliaan wordt tijdelijk overgenomen van Benfica en moet de Eindhovenaren de laatste kwaliteitsimpuls in strijd om de landstitel geven.

In Vinícius heeft PSV een alternatief gevonden voor Luuk de Jong, wiens naam doorgestreept moest worden door de leiding van PSV. De spits van Sevilla mocht van zijn huidige werkgever vertrekken, maar gaf de voorkeur aan een langer verblijf in Spanje. De nieuwe spits moet in Eindhoven gaan fungeren als stand-in voor eerste keuze Eran Zahavi.
Advertentie

Volgens het ED is PSV nu zo goed als rond met de 26-jarige Braziliaan, die bij Benfica nauwelijks in de plannen voorkomt. Afgelopen seizoen werd de spits nog verhuurd aan Tottenham Hotspur, maar daar kon hij niet imponeren. Na negen wedstrijden en één treffer keerde hij gedesillusioneerd terug bij Benfica. Die club stalt hem tot het einde van het seizoen in Eindhoven.

The post ‘PSV zo goed als rond met topaankoop Carlos Vinicius’ first appeared on "EENDRACHT MAAKT MACHT".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *