PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

PSV zonder Toivonen tegen FC Lisse

PSV-trainer Fred Rutten zal voor het bekerduel met FC Lisse een aantal wijzigingen doorvoeren in zijn opstelling. De oefenmeester gaf al prijs dat Memphis Depay, Jetro Willems en Funso Ojo aan de wedstrijd tegen de amateurs zullen beginnen

Naast Depay en Willems zitten ook jeugdspelers Jürgen Locadia, Marcel Ritzmaier en Imad Najah bij de wedstrijdselectie van PSV. Aanvoerder Ola Toivonen, die kampt met lichte problemen aan de knie, zal in ieder geval ontbreken. Achter het meespelen van Abel Tamata staat ook nog een vraagteken.

“Als er hier en daar wat kleine pijntjes zijn, neem ik daar absoluut geen risico mee. Natuurlijk willen we er een mooie, goede wedstrijd van maken. We moeten het gewoon doen. Het is misschien een ‘tussenwedstrijd’ richting zaterdag, waar alles en iedereen het al over heeft. Voor ons is het een goede mogelijkheid om andere jongens aan bod te laten komen”, aldus Rutten.

Rutten ziet doelman Przemyslaw Tyton vorderingen maken in zijn herstel. “Iedere dag zet hij een stap. Straks gaat hij weer verder met de groep mee trainen, we zullen kijken hoe hij er uit gaat komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *