Update: NAC heeft PSV’er Lundqvist binnen: ‘Met mijn hart voor deze club gekozen’

Ramon Pascal Lundqvist bevestigde zondag dat NAC Breda ‘een serieuze optie’ is, maar op de achtergrond wordt de Eredivisie-club aan het lijntje gehouden. De 21-jarige PSV’er laat de club in onzekerheid vanwege Griekse belangstelling.

Dat schrijft BN De Stem. Lundqvist, speler van Jong PSV, kan zijn carrière vervolgen bij NAC, maar de beslissing om naar Breda te komen schuift hij steeds voor zich uit. De tijd om te wachten heeft NAC niet en dus is er besloten om door te schakelen. Er is volgens BN De Stem inmiddels contact opgenomen met ‘nummers twee en drie op de lijst’. Wie dat zijn, is niet duidelijk.

PSV en NAC hebben al een akkoord bereikt over de overgang van Lundqvist. Het contract van de speler wordt niet verlengd en de Eindhovenaren waren ook niet van plan om het onderste uit de kan te halen. NAC heeft meerdere keren gesproken met Lundqvist, die ook kan rekening op belangstelling van VVV-Venlo.

Door de interesse uit Griekenland hoopt Lundqvist tijd te kopen, maar dat heeft NAC niet. Het bod dat bij de middenvelder op tafel ligt is het laatste bod dat NAC hem gedaan heeft. ‘Het is graag of niet, want als de transfermarkt 31 januari middernacht op slot gaat, heeft NAC de duels met Willem II en ADO Den Haag achter de rug. Terwijl 1 februari een bezoek aan De Graafschap op de rol staat’ schrijft BN De Stem.

Update: 17/01, 13:03 uur: De transfer van Pascal Lundqvist naar PSV is bijna rond. Volgens BN DeStem ondergaat de middenvelder donderdag de medische keuring. Als hij de keuring doorstaat, tekent hij een contract voor 2,5 jaar in Breda. Vrijdag traint hij voor het eerst mee met de selectie van de Bredanaars.

Update 19.22 uur: Ramon Pascal Lundqvist verruilt PSV definitief voor NAC Breda. Beide clubs hebben de overgang bevestigd. De aanvallende middenvelder tekent zoals eerder gemeld voor 2,5 jaar in het Rat Verlegh Stadion. “Er was wat interesse van andere clubs, maar ik heb met mijn hart voor NAC gekozen”, zegt hij. “Ik ben nu op het moment aangekomen in mijn carrière dat ik zoveel mogelijk wedstrijden op het hoogste niveau wil spelen.”

Lees ook: PSV’er bevestigt gesprek met NAC: ‘Het is een serieuze optie, that’s it’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *