Ramselaar zit er helemaal doorheen: ‘Pijnlijk dat ik nu niet in Italië zit’

Bart Ramselaar lijkt er helemaal doorheen te zitten bij PSV. De middenvelder is niet ingeschreven voor de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale en speelde maandagavond met Jong PSV tegen SC Cambuur, een duel dat verloren werd.

De teamgenoten van Ramselaar zitten in Italië. “Dat is natuurlijk pijnlijk, maar ik kan het beter positief bekijken. Ik heb in ieder geval minuten gemaakt”, zegt Ramselaar tegen FOX Sports. “In Italië zou ik waarschijnlijk toch niet spelen. In dat opzicht is het positief, maar in het algemeen zeker niet fijn.”

“Ik ben zeker niet gelukkig op dit moment. Dat straal ik misschien uit. Het is gewoon heel lastig en niet fijn. Als je eenmaal op het veld staat is het wel anders, maar het is een vervelende situatie. Daar moet snel verandering in komen”, vervolgt Ramselaar.

Ramselaar wil niet over de toekomst praten. “Het enige wat ik kan zeggen is dat ik niet gelukkig ben op dit moment. Dat ben ik twee seizoenen geweest, maar door mijn rol nu zeker niet.”

Ramselaar moet de wedstrijd tegen Inter voor de tv bekijken. “Dat is niet heel leuk, nee. Ik ga wel kijken, want het blijft m’n team. Ik blijf ze altijd supporten. Ik had er graag bij willen zijn.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *