Robben getipt over ‘Stam-move’: ‘Hij zou qua spel prima bij Ajax passen’

Hoewel Arjen Robben een verleden heeft bij FC Groningen én PSV, is het niet ondenkbaar dat hij bij Ajax aan de slag gaat. Dat stelt Sjoerd Mossou, verslaggever van het Algemeen Dagblad.

Maarten Wijffels en Mossou stellen dat Robben te veel kwaliteit heeft voor Groningen. Volgens laatstgenoemde valt de band met PSV echter wel mee. “Emotioneel gezien heeft Robben niet heel veel met PSV, los van het feit dat hij er heeft gespeeld. Maar het is niet zo dat er een diepe band is, ook niet met Mark van Bommel”, aldus de columnist en verslaggever in een podcast van het AD.

Mossou linkt de 34-jarige aanvaller aan Ajax, dat komende zomer diverse steunpilaren dreigt kwijt te raken. “Is Ajax eigenlijk uitgesloten? Jaap Stam ging uiteindelijk ook gewoon naar Ajax, die had ook een PSV-verleden. Qua spel zou Robben prima bij Ajax passen. Het zou niet eens zo gek zijn.”

Wijffels plaatst zijn vraagtekens. De AD-journalist ziet de Serie A nog altijd als reële optie. Robben kondigde zondag aan dat hij na dit seizoen vertrekt bij Bayern München.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *