‘Room is niet blij met bijrol en gaat met PSV in gesprek over aflopend contract’

PSV gaat binnenkort in gesprek met doelman Eloy Room over diens aflopende contract, meldt De Telegraaf dinsdagochtend. De 29-jarige doelman kwam in de zomer van 2017 over van Vitesse en is sindsdien reservedoelman, maar wil meer minuten maken in het eerste elftal.

Of hij die gelegenheid gaat krijgen, is echter nog maar de vraag. Eerste keus Jeroen Zoet leek afgelopen zomer op weg naar de uitgang, maar besloot uiteindelijk om zijn contract tot medio 2021 te verlengen. De regerend landskampioen heeft bovendien Lars Unnerstall, tot het einde van het seizoen verhuurd aan VVV-Venlo, onder contract staan. PSV heeft een optie tot verlenging in de verbintenis van Room opgenomen en heeft tot 1 april om deze eventueel te lichten.

De Eindhovenaren zijn momenteel druk bezig met contractperikelen. Jorrit Hendrix tekende tijdens de Nieuwjaarsshow van maandagavond al bij tot medio 2021 bij. Met de negentienjarige back Jordan Teze werd bovendien een mondelinge overeenkomst over contractverlenging bereikt. Ook de contracten van Pablo Rosario, Donyell Malen en Michal Sadilek lijken binnenkort opengebroken te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *