PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Rosario: ‘Je speelt met alleen maar grote jongens, ik keek mijn ogen uit’

Pablo Rosario is niet meer weg te denken uit de basis van PSV en maakte vorig jaar bovendien zijn debuut in het Nederlands elftal. Voor de middenvelder was het een hele belevenis om voor Oranje uit te komen.

“Veel mensen vroegen me of ik er stiekem op hoopte, maar nee, ik heb er serieus nooit aan gedacht dat ik uitgenodigd zou worden voor het grote Oranje. Daarom was ik er heel nuchter onder”, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

“Bij PSV is het al snel, maar bij Oranje speel je met alleen maar grote jongens. Daar kan ik echt van leren, de eerste keer keek ik mijn ogen uit en wilde ik me heel graag laten zien”, herinnert hij zich. “De tweede keer was ik al meer mezelf. Dan ben je al snel één van de jongens. Het zijn hele mooie momenten achter elkaar geweest dit seizoen.”

Rosario hoopt in de tweede seizoenshelft met PSV beslag te leggen op de landstitel. “We gaan weer dezelfde energie in de wedstrijden stoppen als in de eerste helft van het seizoen”, stelt hij. “Ajax laat ook niet veel punten liggen, we weten dat ze er kort achter zitten en dat ze nog actief zijn in de andere toernooien. Maar ik kijk eigenlijk nooit naar anderen. Wij zullen onszelf iedere wedstrijd moeten testen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.