PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Ruud van Nistelrooy aast op kansje bij Oranje

Ruud van Nistelrooy blijft hopen op een terugkeer in Oranje. Bedanken, dat zal de spits van Málaga nooit doen, zo vertelt hij zaterdag in het Algemeen Dagblad.

Bondscoach Bert van Marwijk liet onlangs weten dat Van Nistelrooy nog niet is afgeschreven. “En als ik denk dat hij niet meer interessant is voor het Nederlands elftal, dan vertel ik hem dat. Maar hem als eerste”, zei de keuzeheer.

De spits (70 interlands, 35 doelpunten) wacht rustig af. “Noem het loeren op een kans, hahaha”, zegt de routinier, die niets van een vroegtijdig afscheid wil weten. “Ik ga niet bedanken, oh nee, die laatste zes interlands hebben veel voor me betekend. Als het nodig is kan de bondscoach een beroep op me doen en dat weten we van elkaar.”

Van Nistelrooy heeft bij Málaga zijn oude niveau bereikt. “Ik ben al een tijdje helemaal in topvorm, alles klopt, dat weet ik en dat voel ik. Dan komt de rest, doelpunten dus en overwinningen, uiteindelijk vanzelf. Alles klopt hier, zowel bij mij als in het team. Goed gevoel, hoor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *