Schöne is er klaar mee: ‘Steeds hetzelfde verhaal. Dat moet stoppen’


Lasse Schöne loopt leeg na het gelijkspel tegen sc Heerenveen. Het is niet de eerste keer dat Ajax punten laat liggen als de concurrent dat ook doet.

“Boos, teleurgesteld, alles bij elkaar”, reageert Schöne na de 4-4 tegen AT5. “Boos op mezelf. Het is een terugkerend thema bij ons. Als de concurrent punten laat liggen, doen wij het ook. Daar word je wel een beetje gek van. In de eerste helft speelden we prima en hadden we 4-1 voor moeten staan. Dan speel je zo’n tweede helft..Het was niet goed genoeg.”

“We beginnen dan gewoon te slecht aan de tweede helft. Je merkt dat je de ploeg een beetje rustig probeert te houden, maar dat lukt dan niet. Er zijn meer spelers die dat zeggen. De centrale verdedigers en wij proberen het ook een beetje. Het is lastig, want in deze situaties zijn we de laatste tijd niet vaak gekomen. Na de 3-3 kwamen we niet echt meer in ons spel.”

En dus is Schöne er even klaar mee. “Het is steeds hetzelfde verhaal”, herhaalt hij. “Als de tegenstander punten laat liggen, doen wij het ook. Dat moet stoppen.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!