Sneijder: ‘Zeker goed genoeg, in Eredivisie loopt hij lachend iedereen voorbij’

Wesley Sneijder kan Arjen Robben niet adviseren over een mogelijke terugkeer naar PSV. De recordinternational bracht de afgelopen dagen net als de aanvaller van Bayern München een bezoek aan het trainingskamp van PSV in Qatar.

Net als de Eredivisie-koploper bereidt ook Bayern zich in het Arabische Emiraat voor op de tweede seizoenshelft. Sneijder speelt tegenwoordig voor het Qatarese Al Gharafa. “Ja, ik heb Arjen al even ontmoet”, lacht Sneijder in gesprek met Voetbal International. “Hij doet er hier alles aan om volledig fit te worden. Wat hij na dit seizoen moet doen? Dat weet ik niet, iedereen is anders.”

“Mark (van Bommel, red.) ging wél terug naar zijn oude club en Rafael van der Vaart en ik hebben besloten niet terug te gaan naar Ajax. Maar ik kan Arjen niet adviseren wat voor hem het beste is”, stelt Sneijder. Hij heeft tot en met nu altijd op het allerhoogste niveau gespeeld. Arjen moet zelf goed voelen wat hij nog wil. Het is een mooie klus voor Bommel en Ooijer om Arjen terug te halen naar PSV.”

Twijfels of Robben nog meekan, heeft Sneijder niet. “Goed genoeg is hij zeker nog, in de Eredivisie loopt hij nog lachend iedereen voorbij, hoor.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *