PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Snelle opkomst verwacht bij Ajax’

Menno Geelen, de tijdelijke algemeen directeur van Ajax heeft er vertrouwen in dat de club snel weer de lijn omhoog zal vinden. Hij doet daar alles aan, zo vertelt hij in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International.

De bestuurder wijst vooral naar het voetbaltechnische gedeelte, waar het de voorbije jaren misging. Met Alex Kroes als technisch directeur, Marijn Beuker als directeur voetbal en Kelvin de Lang als hoofdscout heeft Geelen echter weer het gevoel dat Ajax in de juiste richting beweegt.

Aangezien zij ondersteuning krijgen van Danny Blind en Louis van Gaal, moet het volgens Geelen allemaal snel goedkomen met Ajax. Zo is het de clubleiding al gelukt om Francesco Farioli als hoofdtrainer te strikken, terwijl het vorig seizoen een tijdlang duurde voordat de trainer was aangesteld.

“Met Farioli praat ik niet over voetbalinhoudelijke dingen, maar hij geeft op andere vlakken een goed gevoel af”, vertelt Geelen. “Ik heb wel het gevoel dat het in de voetbal-as goed staat en dat geeft me vertrouwen dat het volgend seizoen een stuk beter zal gaan dan dit jaar.”

Het bericht ‘Snelle opkomst verwacht bij Ajax’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *