Sparta huurt PSV-middenvelder: ‘Van kleins af aan sterk Sparta-gevoel gehad’

Sparta Rotterdam huurt Laros Duarte voor de rest van het seizoen van PSV. De middenvelder komt in de winterstop over. Laros speelde al in de jeugdopleiding van de Rotterdammers.

Dat meldt Sparta via de officiële kanalen. Duarte maakte in 2015 de overstap naar PSV. Bij Sparta kan hij samenspelen met zijn broertje Deroy. “Een speler met de kwaliteiten van Laros, zou een versterking zijn voor elke club in de Keuken Kampioen Divisie”, stelt technisch manager Henk van Stee op de website.

“Het is een begaafde middenvelder die de club goed kent en bovenaan ons lijstje stond. Wij zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft. Met zijn komst krijgen we op meerdere posities in ons team extra mogelijkheden”, vervolgt hij.

Duarte is ook blij met de overstap. “Doordat ik met en bij deze club ben opgegroeid, heb ik al vanaf kleins af aan een erg sterk Sparta-gevoel gehad. (…) Samenspelen met Deroy is een droom voor onze familie, ik hoop dat wij eraan bij kunnen dragen dat Sparta terugkeert in de Eredivisie. Daar ga ik alles aan doen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *