PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Stanislav Manolev wil langer bij PSV blijven

Stanislav Manolev staat open voor een verlenging van zijn contract bij PSV. De rechtsback ontkent bovendien dat hij niet wil dat de club de tweejarige optie in zijn contract licht.

De laatste maanden kwamen er verhalen naar buiten dat Manolev meer wilde verdienen en daarom niet meer achter de voor PSV eenzijdige optie in zijn contract zou staan. De Bulgaarse international ontkent die verhalen echter en verwacht spoedig met de Eindhovenaren om de tafel te gaan zitten.

“Ze hebben het mijn toenmalige zaakwaarnemer laten weten, maar die man is niet meer mijn adviseur”, vertelt Manolev in Voetbal International over de eerdere mislukte poging van PSV om te verlengen. “Als PSV wat wil doen, zullen ze naar mij zelf moeten komen. Dat hebben ze nog niet gedaan.”

De 25-jarige Manolev ziet een langer verblijf bij PSV wel zitten. “Ik wil hier best blijven. Nederland bevalt me als land. Het is rustig hier, ik speel bij een mooie club in een leuke competitie. Mijn vriendin heeft het naar haar zin. Als PSV het wil, blijf ik. De club is aan zet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *